Musikk

Iløpet av de siste 4 årene har Per Martin komponert ca. 25 melodier, med bakgrunn og inspirasjon fra sine nærmiljøer. Komposisjonene har en helt egen dybde med hver sitt individuelle budskap, som på et eventyrlig vis kan gi de fleste lyttere mange fargerike illusjoner.

Musikken har han gått i studio sammen med sitt band og venner, og til slutt fått gitt ut hele 2 fysiske plateutgivelser med tilhørende notehefter på 2 år. Dette er kvalitetsprodukter det er lagt ned store ressurser for en enkeltperson og få fram.

TRR-Front

Two Row Rag

Two Row Rag er en plate- og notehefte -utgivelse som ble lansert 22. februar 2017. Denne låtsamlingen består av 14 melodier komponert av Per Martin, spilt inn sammen med bandet Fem Om Dagen i studio Basement Recordings i Våler i Solør. Plata er mastret av Björn Engelman i Cuttingroom, Stockholm.

Moon-village-front

Moon Village

Moon Village er en plate- og notehefte -utgivelse som vil bli offisielt lansert fredag 29. juni 2018, under årets SolørMart’n. Denne utgivelsen består av 11 melodier komponert av Per Martin, og er nå spilt inn sammen med bandet Fem Om Dagen – pluss 4 gjesteartister! Plata er mastret hos Abbey Road.